Conopidă Murată Cu Lămâie

Conopidă Murată Cu Lămâie
Conopida murată cu lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 158 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, conopidă, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto De Conopidă Prăjită Cu Lămâie, Conopidă prăjită întreagă cu unt brun de lămâie, și Conopidă Murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați conopida și rupeți-o în flori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2
Într-o cratiță mare, combinați oțetul de cidru de mere, apa și sarea de mare. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Așezați două felii de lămâie în fundul unui borcan de litru și acoperiți cu felii de cuișoare de usturoi și boabe de piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Când saramura fierbe, adăugați conopidă în oală. Se amestecă până când saramura revine la fierbere și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Folosind clești, împachetați conopida în borcanul pregătit și acoperiți cu saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Așezați 2-3 felii de lămâie deasupra conopidei și puneți un capac pe borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Lăsați murăturile să stea pe tejghea până se răcește. Odată ce au ajuns la temperatura camerei, puneți la frigider borcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
8
Murăturile sunt gata de mâncare în decurs de 12 ore, deși vor continua să se adâncească în aromă cu cât restul este mai lung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateExpert
Gata În12 hrs
Porții2
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista