Conopidă Finlandeză
Conopida Finlandeză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 276 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați bere nealcoolică, piper, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine Finlandeză, Pinwheels Finlandeze, și Clătită Finlandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pâinea într-un 15-in. x 10-in. x 1-în. tava de copt; coaceți la 300 de minute pentru 15-20 de minute sau până când sunt crocante. Într-o tigaie mare, sotati conopida in unt cu semintele de chimen pana se inmoaie.
Se ia de pe foc; se amestecă pâinea și brânza.
Transferați într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt.
Într-un castron mic, bateți ouăle, berea, muștarul, coriandrul și piperul.
Se toarnă peste amestecul de pâine.
Coaceți la 350 de minute pentru 30-35 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.