Conopidă cu șuncă Serrano și roșii

Conopidă cu șuncă Serrano și roșii
Conopida cu șuncă Serrano și roșii este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 100 de calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, șuncă serrano, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Salsa De Tomate-Serrano, și Salsa de tomate-serrano.

Instrucțiuni

1
Gatiti conopida intr-o oala mare cu apa sarata clocotitapână la licitație, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge bine într-o strecurătoare, apoi se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
3
În timp ce conopida fierbe, gătiți ceapa în ulei într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecând ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați roșiile și șunca și gătiți, amestecând frecvent, până când se încălzesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
șuncășuncă
5
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
6
Se toarnă amestecul de roșii peste conopidă și se aruncă pentru a acoperi, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ConopidăConopidă
TomateTomate
7
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
Conopida poate fi tăiată în flori, iar ceapa, roșiile și șunca pot fi tăiate cu 1 zi înainte și răcite separat în pungi de plastic sigilate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
TomateTomate
CeapăCeapă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista