Conopidă cu șuncă Serrano și roșii
Conopida cu șuncă Serrano și roșii este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 100 de calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, șuncă serrano, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Salsa De Tomate-Serrano, și Salsa de tomate-serrano.
Instrucțiuni
Gatiti conopida intr-o oala mare cu apa sarata clocotitapână la licitație, 4 până la 6 minute.
Se scurge bine într-o strecurătoare, apoi se transferă într-un castron mare.
În timp ce conopida fierbe, gătiți ceapa în ulei într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecând ocazional, 2 minute.
Adăugați roșiile și șunca și gătiți, amestecând frecvent, până când se încălzesc, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și pătrunjelul.
Se toarnă amestecul de roșii peste conopidă și se aruncă pentru a acoperi, apoi se condimentează cu sare și piper.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Conopida poate fi tăiată în flori, iar ceapa, roșiile și șunca pot fi tăiate cu 1 zi înainte și răcite separat în pungi de plastic sigilate.