Conopidă cu crustă de hamsii siciliene

Conopida cu o crustă de hamsie siciliană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 563 calorii. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pesmet, ulei de măsline, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pizza siciliană albă cu crustă Fulgioasă, în stil patiserie, Paste De Conopidă Siciliană, și Conopidă cu pesmet de hamsii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Alegeți o conopidă mică pentru această rețetă. Se va găti uniform, fără a găti exteriorul. Tăiați conopida, îndepărtând toate tulpinile și frunzele verzi exterioare. Întoarceți culoarea cu susul în jos și îndepărtați cu grijă un mic con al tulpinii, având grijă să lăsați toate floretele atașate și intacte. Blocați un cățel de usturoi întreg în deschidere.
Adăugați aproximativ 3/4 dintr-un centimetru de apă sărată într-o cratiță adâncă cu capac. Ar trebui să fie suficient de mare pentru a ține conopida. Care nu trebuie să atingă părțile laterale sau capacul. Aduceți apa la fierbere, apoi reduceți focul la mediu scăzut și acoperiți tigaia cu capacul. Gatiti pana cand se inmoaie aproximativ 5 minute. Este posibil ca usturoiul să fi căzut din gaura lui, dar nu este important. În curând va fi aruncat.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o deoparte acoperită în timp ce pregătiți crusta. Va rămâne cald și va continua să gătească oarecum.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul, pesmetul și hamsiile și gătiți până când pesmetul se rumenesc și parfumat, 4-5 minute. Acordați o atenție deosebită, amestecând des.
Preîncălziți un pui de carne.
Transferați conopida întreagă într-o tigaie.
Se toarnă jumătate din firimituri pe o farfurie de servire încălzită și cealaltă jumătate se movilă cu grijă deasupra conopidei. Acoperiți firimiturile cu buclele de parmezan ras.
Așezați întreaga conopidă sub broiler, lăsând aproximativ 3 inci între vârful firimiturilor și căldură. Se fierbe până se rumenesc și se fierbe.
Transferați conopida pe farfuria de servire și adăugați sare și piper după gust.
Stropiți partea superioară, părțile laterale și firimiturile la bază cu o cantitate bună de ulei de măsline de calitate și serviți cald.