Conopidă cu crustă de hamsii siciliene

Conopidă cu crustă de hamsii siciliene
Conopida cu o crustă de hamsie siciliană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 563 calorii. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pesmet, ulei de măsline, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pizza siciliană albă cu crustă Fulgioasă, în stil patiserie, Paste De Conopidă Siciliană, și Conopidă cu pesmet de hamsii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Alegeți o conopidă mică pentru această rețetă. Se va găti uniform, fără a găti exteriorul. Tăiați conopida, îndepărtând toate tulpinile și frunzele verzi exterioare. Întoarceți culoarea cu susul în jos și îndepărtați cu grijă un mic con al tulpinii, având grijă să lăsați toate floretele atașate și intacte. Blocați un cățel de usturoi întreg în deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
GemGem
2
Adăugați aproximativ 3/4 dintr-un centimetru de apă sărată într-o cratiță adâncă cu capac. Ar trebui să fie suficient de mare pentru a ține conopida. Care nu trebuie să atingă părțile laterale sau capacul. Aduceți apa la fierbere, apoi reduceți focul la mediu scăzut și acoperiți tigaia cu capacul. Gatiti pana cand se inmoaie aproximativ 5 minute. Este posibil ca usturoiul să fi căzut din gaura lui, dar nu este important. În curând va fi aruncat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o deoparte acoperită în timp ce pregătiți crusta. Va rămâne cald și va continua să gătească oarecum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul, pesmetul și hamsiile și gătiți până când pesmetul se rumenesc și parfumat, 4-5 minute. Acordați o atenție deosebită, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Preîncălziți un pui de carne.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Transferați conopida întreagă într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Se toarnă jumătate din firimituri pe o farfurie de servire încălzită și cealaltă jumătate se movilă cu grijă deasupra conopidei. Acoperiți firimiturile cu buclele de parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9
Așezați întreaga conopidă sub broiler, lăsând aproximativ 3 inci între vârful firimiturilor și căldură. Se fierbe până se rumenesc și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
10
Transferați conopida pe farfuria de servire și adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
11
Stropiți partea superioară, părțile laterale și firimiturile la bază cu o cantitate bună de ulei de măsline de calitate și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista