Conopidă coaptă cu brânză II
Conopida coaptă cu brânză II este a fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 233 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați roșii, conopidă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Conopidă Coaptă Cu Brânză, Coji la cuptor și Broccoli cu șuncă și conopidă brânză-cremoasă, și Penne La Cuptor Cu Brânză Cu Conopidă Și CR Cca Fra.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați conopida într-un vas de copt sigur pentru cuptorul cu microunde, cu suficientă apă pentru a acoperi fundul vasului. Gatiti la cuptorul cu microunde la mare timp de 5 minute, sau pana cand este usor fraged.
Se scurge și se condimentează cu sare și piper. Aranjați felii de roșii în jurul conopidei.
Stropiți conopida și roșiile uniform cu unt topit și acoperiți cu brânză.
Coaceți 40 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza este cu bule.