Conopidă coaptă cu brânză II

Conopidă coaptă cu brânză II
Conopida coaptă cu brânză II este a fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 233 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați roșii, conopidă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Conopidă Coaptă Cu Brânză, Coji la cuptor și Broccoli cu șuncă și conopidă brânză-cremoasă, și Penne La Cuptor Cu Brânză Cu Conopidă Și CR Cca Fra.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați conopida într-un vas de copt sigur pentru cuptorul cu microunde, cu suficientă apă pentru a acoperi fundul vasului. Gatiti la cuptorul cu microunde la mare timp de 5 minute, sau pana cand este usor fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Se scurge și se condimentează cu sare și piper. Aranjați felii de roșii în jurul conopidei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Felii De RoșiiFelii De Roșii
ConopidăConopidă
4
Stropiți conopida și roșiile uniform cu unt topit și acoperiți cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
TomateTomate
UntUnt
BrânzăBrânză
5
Coaceți 40 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza este cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista