Conopidă Coaptă

Conopidă Coaptă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida coaptă. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. O porție conține 255 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 294 de fani. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, parmigiano reggiano, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Flori De Conopidă Coapte, Conopidă Pane, și Conopidă Italiană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scurgeți tot lichidul din conopida gătită, ușurați capul întreg într-o tigaie de plăcintă de 9 inci acoperită generos cu spray de copt antiaderent și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
3
Topiți untul într-o cratiță mică și grea la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați scallions și gătiți, amestecând ocazional, 2 până la 3 minute până când șchiopătează. Se amestecă făina, sarea, piperul și nucșoara și se gătește și se amestecă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Șoptind constant, adăugați jumătate și jumătate într-un flux lent și constant și continuați să șoptiți 5 până la 8 minute până când se îngroașă și nu persistă un gust crud făinos.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se adaugă brânza și se amestecă până se topește. Se toarnă cu grijă sosul peste conopidă și se presară cu Topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
BrânzăBrânză
SosSos
7
Glisați pe raftul cuptorului din mijloc și coaceți descoperit aproximativ 20 de minute până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Ușurați conopida panificată pe platoul rotund încălzit și serviți ca acompaniament la friptură de vită, miel sau carne de porc. Bine, de asemenea, cu pui fript sau curcan sau șuncă coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
ConopidăConopidă
Friptură De VităFriptură De Vită
Toată TurciaToată Turcia
MielMiel
Carne De PorcCarne De Porc
șuncășuncă
9
Din dintr-un cuptor sudic: Savorile, dulciurile de Jean Anderson. Copyright 2012 de Jean Anderson; fotografie Copyright 2012 de Jason Wyche. Publicat de John Wiley & Sons, Inc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista