Conopidă Coaptă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida coaptă. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. O porție conține 255 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 294 de fani. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, parmigiano reggiano, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Flori De Conopidă Coapte, Conopidă Pane, și Conopidă Italiană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Scurgeți tot lichidul din conopida gătită, ușurați capul întreg într-o tigaie de plăcintă de 9 inci acoperită generos cu spray de copt antiaderent și puneți deoparte.
Topiți untul într-o cratiță mică și grea la foc moderat.
Adăugați scallions și gătiți, amestecând ocazional, 2 până la 3 minute până când șchiopătează. Se amestecă făina, sarea, piperul și nucșoara și se gătește și se amestecă 3 minute.
Șoptind constant, adăugați jumătate și jumătate într-un flux lent și constant și continuați să șoptiți 5 până la 8 minute până când se îngroașă și nu persistă un gust crud făinos.
Se adaugă brânza și se amestecă până se topește. Se toarnă cu grijă sosul peste conopidă și se presară cu Topping.
Glisați pe raftul cuptorului din mijloc și coaceți descoperit aproximativ 20 de minute până se rumenesc ușor.
Ușurați conopida panificată pe platoul rotund încălzit și serviți ca acompaniament la friptură de vită, miel sau carne de porc. Bine, de asemenea, cu pui fript sau curcan sau șuncă coaptă.
Din dintr-un cuptor sudic: Savorile, dulciurile de Jean Anderson. Copyright 2012 de Jean Anderson; fotografie Copyright 2012 de Jason Wyche. Publicat de John Wiley & Sons, Inc.