Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați conopida, cartofii și Curry-ul de mazăre. Această rețetă face 4 porții cu 293 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de conopidă, chimen măcinat, turmeric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Curry de conopidă, ouă și cartofi, Curry De Cartofi Și Conopidă, și Conopidă și curry de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați fulgii de coriandru, chimen, turmeric și ardei roșu și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Adăugați conopida și cartofii și gătiți, amestecând frecvent, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Adăugați roșiile, 1/4 cană de coriandru, apa și sarea. Se aduce la foc mic, se reduce focul la minim și se gătește, acoperit, până când legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute. Se amestecă mazărea și restul de 1/4 cană de coriandru și se gătește, acoperit, până când mazărea este fragedă, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Recomandarea vinului: alegeți vinul alb preferat, plin de corp, cu aromă completă. Un Chardonnay din California, de exemplu, nu va fi șters de condimentele pământești și fierbinți ale curry-ului.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.