Conopida Supremă
Conopida Supremă este o fără gluten garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 214 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, unt, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Conopida Supremă, Conopida Supremă, și Broccoli Și Conopidă Supreme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un centimetru de apă la fierbere într-o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați flori de conopidă și gătiți acoperite timp de 7 până la 9 minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se lasă deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Sote ciuperci, ceapă și migdale. Se amestecă bulionul de pui. Se dizolvă amidonul de porumb în apă și se amestecă treptat în amestecul de ciuperci. Gatiti pana se ingroasa.
Se toarnă amestecul de ciuperci peste conopida fierbinte și se servește.