Conopida Supremă este o fără gluten garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 214 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, unt, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Conopida Supremă, Conopida Supremă, și Broccoli Și Conopidă Supreme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un centimetru de apă la fierbere într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați flori de conopidă și gătiți acoperite timp de 7 până la 9 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Sote ciuperci, ceapă și migdale. Se amestecă bulionul de pui. Se dizolvă amidonul de porumb în apă și se amestecă treptat în amestecul de ciuperci. Gatiti pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De Pui
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se toarnă amestecul de ciuperci peste conopida fierbinte și se servește.