Conopida prăjită cu caș de fasole fermentat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida prăjită cu caș de fasole fermentat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 84 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați caș de fasole fermentat, sare și piper kosher, conopidă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Brânză de fasole prăjită cu Rețetă de praz, Praz prăjit cu carne de porc prăjită și caș de fasole, și Tripă prăjită cu muștar murat și fasole neagră fermentată.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok mare la foc mare până la fumat.
Se adaugă conopida și se prăjește până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Împingeți în lateral și adăugați usturoi în centru. Se amestecă până la aur, aproximativ 30 de secunde. Aruncați usturoiul și conopida împreună.
Adăugați stocul sau apa și acoperiți wok-ul cu un capac sau o farfurie.
Lăsați lichidul să fiarbă până aproape se evaporă, aproximativ 2 minute.
Scoateți capacul și adăugați cuburile de caș de fasole fermentat. Rupeți cașul de fasole cu o spatulă și aruncați conopida în jur pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați pe o farfurie și serviți imediat.