Conopida lui Deborah Madison cu șofran, fulgi de piper, pătrunjel din belșug și paste
Conopida lui Deborah Madison cu șofran, fulgi de piper, o mulțime de pătrunjel și paste ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,43 USD pe porție. O porție conține 331 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă de la Serious Eats are 286 de fani. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, usturoi, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Încercați Salata de linte a lui Deborah Madison, Deborah Madison ' s Tangelo-budincă de mandarină, și Deborah Madison ' s Două rubarbă de vară pur și simplu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiti floretele de conopida si miezul peste apa clocotita timp de aproximativ 3 minute. Gustă o bucată. Ar trebui să fie la un pas de tandrețe și să nu fie complet gătit. Pune-l deoparte.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru paste.
Încălziți uleiul într-o tigaie largă la foc mediu.
Adăugați ceapa și șofranul și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa este moale, aproximativ 6 minute. Aburul va activa șofranul astfel încât să păteze și să aromeze ceapa.
Adăugați usturoiul, fulgii de piper și câțiva vârfuri de pătrunjel, dați-le un amestec, apoi adăugați conopida. Aruncați conopida pentru a o acoperi cu condimentele, adăugați 1/2 cană de apă și gătiți la foc mediu până când conopida este fragedă, doar câteva minute. Se condimentează cu sare, se aruncă cu jumătate din pătrunjelul rămas și se păstrează la cald.
În timp ce conopida se gătește, gătiți pastele în apa clocotită condimentată cu sare până la al dente.
Se scurge, se transferă într-un castron încălzit și se aruncă cu câteva linguri de ulei și pătrunjelul rămas. Gustați pentru sare, apoi lingurați conopida peste paste, mișcați o parte din ea în crăpăturile de paste, radeți brânza deasupra și serviți.
Variație cu creveți: când creveții sălbatici din Golf sunt în sezon, profitați de bunătatea lor dulce. Cojiți creveții de 1 kilogram, apoi sotați-i la foc mare în ulei de măsline până la roz și ferm, după aproximativ 5 minute. Aruncați-le cu usturoi tocat și pătrunjel și împărțiți-le între farfuriile individuale de paste sau îngrămădiți-le deasupra vasului comun. Omiteți brânza.