Conopida alla Parmigiana
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida alla Parmigianan. Această rețetă face 8 porții cu 90 de calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână conopidă, pesmet panko cu ardei de lămâie, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Conopida alla Parmigiana, Conopida lui Chiarello Alla Parmigiana, și Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F. F. Unt un vas de copt oval de 10x8 inci sau un vas de dimensiuni echivalente.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată generos.
Adăugați conopida și fierbeți până se înmoaie ușor, dar păstrând totuși ceva crocant, aproximativ 3 minute.
Scurgeți-le bine, apoi tăiați-le pe lungime, astfel încât tulpinile să aibă o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Aranjați feliile, suprapunându-le strâns, în vasul de copt pregătit. Se condimentează cu sare și mai multe măcinări de piper negru; punct cu felii subțiri de unt.
Se presară cu brânza și pesmetul.
Coaceți descoperit până se rumenesc ușor deasupra, aproximativ 30 de minute.