Confit de rață cu Ragou de Praz de cartofi

Confit de rață cu Ragou de Praz de cartofi
Confit de rață cu Ragout de Praz de cartofi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 681 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,03 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ulei de măsline, ciuperci cremini, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Confit de rață cu prăjituri de cartofi cu ierburi, Clătite de cartofi cu rață Confit și sfeclă roșie-varză, și Rață Confit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se spală prazul feliat și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
2
Scoateți carnea de rață (cu piele) din oase în bucăți mari, rezervând separat carnea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
3
Fierbeți prunele și Armagnac într-o cratiță mică până când Armagnac este absorbit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArmagnacArmagnac
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Încălziți grăsimea de rață într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți ciupercile cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper, amestecând ocazional, până se rumenesc, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare până când strălucește, apoi gătiți prazul cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper, amestecând o dată sau de două ori, până când începe să se înmoaie și să se rumenească pe margini, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PrazPraz
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați în castron cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Aduceți vinul, frunza de dafin, cimbru, cuișoare și zesturi la fiert în tigaie, răzuind orice bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
CimbruCimbru
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați oase rezervate, apoi bulion și 1 cană de apă și fierbeți, acoperite, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
10
Adăugați cartofi, praz și ciuperci (cu orice suc) și fierbeți, acoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CartofiCartofi
PrazPraz
11
Adăugați prune uscate (cu orice suc), apă de cană rămasă, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și fierbeți, acoperite, până când cartofii sunt fragede și lichidul este ușor îngroșat, aproximativ 5 minute. (Dacă lichidul nu s-a îngroșat, scoateți capacul și fierbeți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PiperPiper
Prune UscatePrune Uscate
ApăApă
SareSare
12
Între timp, gătiți carnea de rață, cu pielea în jos, acoperită, într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu-mic, până când pielea este bine rumenită și crocantă și carnea este încălzită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Aruncați oasele și frunza de dafin din ragout, apoi condimentați cu sare și piper și serviți acoperit cu confit de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista