Confit de rață cu Ragout de Praz de cartofi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 681 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,03 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ulei de măsline, ciuperci cremini, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Confit de rață cu prăjituri de cartofi cu ierburi, Clătite de cartofi cu rață Confit și sfeclă roșie-varză, și Rață Confit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se spală prazul feliat și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
2
Scoateți carnea de rață (cu piele) din oase în bucăți mari, rezervând separat carnea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Carne
3
Fierbeți prunele și Armagnac într-o cratiță mică până când Armagnac este absorbit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Armagnac
Prune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Încălziți grăsimea de rață într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți ciupercile cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper, amestecând ocazional, până se rumenesc, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Grăsime De Rață
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare până când strălucește, apoi gătiți prazul cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper, amestecând o dată sau de două ori, până când începe să se înmoaie și să se rumenească pe margini, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Praz
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Transferați în castron cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Aduceți vinul, frunza de dafin, cimbru, cuișoare și zesturi la fiert în tigaie, răzuind orice bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cimbru
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați oase rezervate, apoi bulion și 1 cană de apă și fierbeți, acoperite, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
10
Adăugați cartofi, praz și ciuperci (cu orice suc) și fierbeți, acoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Cartofi
Praz
11
Adăugați prune uscate (cu orice suc), apă de cană rămasă, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și fierbeți, acoperite, până când cartofii sunt fragede și lichidul este ușor îngroșat, aproximativ 5 minute. (Dacă lichidul nu s-a îngroșat, scoateți capacul și fierbeți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Piper
Prune Uscate
Apă
Sare
12
Între timp, gătiți carnea de rață, cu pielea în jos, acoperită, într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu-mic, până când pielea este bine rumenită și crocantă și carnea este încălzită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Aruncați oasele și frunza de dafin din ragout, apoi condimentați cu sare și piper și serviți acoperit cu confit de rață.