Confit de gâscă, cârnați și multe altele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați confit de gâscă, cârnați și multe altele. O porție conține 12 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă 2 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți înainte de servire, puneți pieptul de gâscă și grăsimea de porc înapoi în congelator, puneți căței de usturoi într-o cratiță și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gâscă Mandarină, Gâscă Prăjită Chineză, și Friptură De Gâscă De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de gâscă, grăsimea de porc înapoi și ficatul la congelator timp de 15 minute.Sotati ceapa in grasimea de gasca pana se rumeneste si lasati sa se raceasca.
Se amestecă toate carnea cu ceapa, sarea, sarea de întărire, garam masala, făina de porcini și cimbru. Grind amestecul prin matrița mică.
Se transferă în vasul unui mixer electric se potrivește cu accesoriul cu palete, se adaugă vinul roșu și se bate la viteză medie timp de 1 minut. Umpleți carnea de forță în carcase și răsuciți-o în 4 verigi.Acoperiți cu hârtie pergament și dați-l la frigider timp de 24 până la 72 de ore, întorcând cârnații la fiecare 12 ore.Înțepați cârnații cu o furculiță și gătiți într-o baie de apă de 171 F timp de 10 minute.Înainte de servire, terminați cârnații într-o tigaie la foc mediu până se rumenesc pe toate părțile.