Confit de fenicul și morcov
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Confitul de fenicul și morcov ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 91 calorii. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cayenne, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este super. Încercați Confit Morcov Arancini Tartine Cu Morcov Prăjit Houmous, Confit de fenicul și Fingerling, și Orez Roșu Camargue Cu Confit De Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți morcovii cu un cojitor de legume în panglici foarte subțiri și largi. Un sfert de bulb de fenicul pe lungime, apoi feliați foarte subțire pe lungime.
Încălziți uleiul cu cayenne, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-o cratiță grea de 1 litru la foc mic până se încălzește.
Adăugați morcovi, fenicul și coaja și gătiți ușor, fără a fierbe, amestecând ocazional, până când legumele sunt doar fragede, 15 până la 20 de minute.
Scurgeți uleiul într-un castron (Vezi nota bucătarilor, mai jos) și transferați legumele într-un alt castron pentru a se răci la temperatura camerei.
* Confitul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Uleiul rămas de la gătirea legumelor poate fi folosit în sosurile de salată sau pentru aromatizarea supelor.