Condimentul Berbere al lui Shauna James Ahern
Condimentul Berbere al lui Shauna James Ahern ar putea fi doar marinada pe care o căutați. O porție conține 68 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 2 și costă $1.51 pe portie. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, boabe de piper, păstăi de cardamom și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pizza la grătar a lui Shauna James Ahern, Shauna James Ahern ' s Injera (pâine plată etiopiană), și Tocană de pui etiopiană a lui Shauna James Ahern pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați păstăile de schinduf, coriandru, boabe de piper și cardamom. Prăjiți condimentele, mișcând tigaia în jurul arzătorului în mod constant, până când mirosurile sunt eliberate, 4 până la 5 minute.
Lăsați condimentele prăjite să se răcească.
Adăugați-le într-o râșniță de condimente curată, împreună cu ardeii iute, și măcinați bine.
Turnați condimentele măcinate într-un castron. Se amestecă boia afumată, boiaua, busuiocul uscat, sarea, ghimbirul și scorțișoara. Acest lucru se va păstra într-un recipient etanș timp de 3 luni. Cu toate acestea, o vei folosi des.