Compot De Prune
Compotul de prune este un fără gluten și fără lactate sos. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați prune, vin, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Compot De Prune De Șofran, Compot de mere, pere și prune, și Rețetă De Compot De Prune De Apă De Trandafir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, amestecați zahărul cu apă și aduceți la foc mic la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați vin, coajă de portocală, băț de scorțișoară și cuișoare; continuați să fierbeți timp de 15 minute.
Adăugați prune și braconați timp de 5 până la 7 minute, întorcând fructele cu o lingură sau clești după 3 minute, până când prunele sunt doar fragede, dar își păstrează forma.
Folosind o lingură cu fante, scoateți prunele într-un vas de servit. Ridicați focul la mediu-mare și gătiți siropul până se reduce cu o treime, cu 5 până la 10 minute mai mult. Se strecoară pentru a îndepărta condimentele și se toarnă sirop peste prune.
Serviți compotul cald cu înghețată.