Compot de portocale și Grapefruit

Compot de portocale și Grapefruit
Compotul de portocale și Grapefruit ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 182 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,19 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de fasole de vanilie, grapefruit Rubin, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale de sânge confiate, Compot De Portocale De Sânge Cu Anason Stelat, și Salată de portocale și Grapefruit cu scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu-mic, amestecați zahărul, grenadina, ghimbirul, păstăile de cardamom, fasolea de vanilie și 3/4 cană de apă până când zahărul este dizolvat. Se fierbe, amestecând ocazional, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea 30 de minute.
3
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, tăiați și aruncați capetele din portocale și grapefruit. Tăiați cu grijă coaja și membrana exterioară, urmând curba fructului. Cu degetele sau cuțitul, scoateți ușor secțiuni de fructe din membranele interioare și puneți-le într-un castron puțin adânc; aruncați membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă siropul printr-o strecurătoare fină în castron cu segmente de citrice; aruncați condimentele. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau până la 1 zi. Puneți fructele și siropul în pahare de compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista