Compot de portocale și Grapefruit
Compotul de portocale și Grapefruit ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 182 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,19 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de fasole de vanilie, grapefruit Rubin, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale de sânge confiate, Compot De Portocale De Sânge Cu Anason Stelat, și Salată de portocale și Grapefruit cu scorțișoară.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu-mic, amestecați zahărul, grenadina, ghimbirul, păstăile de cardamom, fasolea de vanilie și 3/4 cană de apă până când zahărul este dizolvat. Se fierbe, amestecând ocazional, timp de 15 minute.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 30 de minute.
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, tăiați și aruncați capetele din portocale și grapefruit. Tăiați cu grijă coaja și membrana exterioară, urmând curba fructului. Cu degetele sau cuțitul, scoateți ușor secțiuni de fructe din membranele interioare și puneți-le într-un castron puțin adânc; aruncați membranele.
Se toarnă siropul printr-o strecurătoare fină în castron cu segmente de citrice; aruncați condimentele. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau până la 1 zi. Puneți fructele și siropul în pahare de compot.