Compot De Piersici-Muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați compotul de piersici-muștar. Această rețetă servește 40 și costă 28 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 41 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți rozmarin, semințe de muștar, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Compot de piersici și afine, Vafe cu compot de piersici, și Somon Cu Compot De Piersici Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți cu modul nostru de conservare pas cu pas.
Sterilizați patru borcane și capace de conserve de 8 uncii.
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de la lămâi în fâșii largi, lăsând în urmă miezul alb amar. Strângeți sucul de lămâie printr-o strecurătoare într-o cratiță mare și largă.
Adăugați coaja, vinul, zahărul, mierea, semințele de muștar, boabele de piper și fulgii de ardei roșu. Legați rozmarinul și frunzele de dafin împreună cu sfoară și adăugați în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe, amestecând ocazional, până când lichidul se îngroașă și un termometru cu bomboane sau prăjituri adânci înregistrează 220 de grade F, aproximativ 10 minute.
Adăugați piersicile și fructele uscate în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește până când piersicile sunt doar fragede, aproximativ 5 minute.
Scoateți din căldură; aruncați ierburile.
Umpleți borcanele cu amestecul de piersici, lăsând spațiul capului de 3/4 inch, apoi sigilați și procesați.
Fotografie realizată de Charles Masters