Compot De Piersici-Muștar

Compot De Piersici-Muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați compotul de piersici-muștar. Această rețetă servește 40 și costă 28 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 41 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți rozmarin, semințe de muștar, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Compot de piersici și afine, Vafe cu compot de piersici, și Somon Cu Compot De Piersici Și Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți cu modul nostru de conservare pas cu pas.
2
Sterilizați patru borcane și capace de conserve de 8 uncii.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
3
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de la lămâi în fâșii largi, lăsând în urmă miezul alb amar. Strângeți sucul de lămâie printr-o strecurătoare într-o cratiță mare și largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Adăugați coaja, vinul, zahărul, mierea, semințele de muștar, boabele de piper și fulgii de ardei roșu. Legați rozmarinul și frunzele de dafin împreună cu sfoară și adăugați în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe, amestecând ocazional, până când lichidul se îngroașă și un termometru cu bomboane sau prăjituri adânci înregistrează 220 de grade F, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Gât De PuiGât De Pui
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați piersicile și fructele uscate în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește până când piersicile sunt doar fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți din căldură; aruncați ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
7
Umpleți borcanele cu amestecul de piersici, lăsând spațiul capului de 3/4 inch, apoi sigilați și procesați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
8
Fotografie realizată de Charles Masters
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții40
Scor De Sănătate1
Revista