Compot De Ceapă Dilled
Compotul de ceapă Dilled este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Funcționează bine ca sos. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți mărar, ceapă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Friptură de lamă cu compot de ceapă, Burgeri Ale House cu compot de ceapă roșie, și Compot Caramelizat De Ceapă-Afine.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă de plastic rezistentă cu fermoar și sigilați; agitați pentru a acoperi. Marinati in frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Scurgeți ceapa și clătiți sub apă rece; se scurge bine.
Combinați ceapa, smântâna și mărarul într-un castron și amestecați bine. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile.