Compot condimentat cu smochine și Zinfandel
Compotul condimentat cu smochine și Zinfandel este un fără gluten, fără lactate și primar sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 104 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați stafide, suc de lămâie, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Compot de fructe uscate în sirop Zinfandel condimentat, Panna Cotta cu smântână cu compot de mure-Zinfandel, și Sos Condimentat De Afine-Portocale Cu Zinfandel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță nonaluminică și lăsați să stea 30 de minute.
Puneți o tigaie mică la foc mediu-mare până la cald; adăugați semințe de coriandru și următoarele 5 ingrediente și gătiți, amestecând constant, până când condimentele sunt prăjite.
Transferați condimentele într-o mașină de tocat cafea curată și macinați până când sunt fine. Puneți deoparte 1 lingură de amestec de condimente. Rezervați condimentele măcinate rămase pentru alte utilizări.
Aduceți amestecul de fructe la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 35 de minute sau până se îngroașă.
Adăugați suc de lămâie, miere, sare și 1 lingură amestec de condimente măcinate rezervat în amestecul de fructe; rece.
Notă: preferăm condimentele întregi prăjite și proaspăt măcinate, dar puteți înlocui condimentele măcinate preparate în următoarele proporții: 3/4 linguriță coriandru, 3/4 linguriță fenicul, 1/2 linguriță chimen, 1/4 linguriță piper negru, 1/8 linguriță cuișoare și 1/2 linguriță scorțișoară.