Colosal Crab Sparanghel Bisque

Colosal Crab Sparanghel Bisque
Reteta Colossal Crab Sparanghel Bisque se poate face in aproximativ 1 ora si 25 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 612 calorii, 26 g de proteine și 42 g de grăsime fiecare. Pentru 4,24 USD per porție, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de sare și piper, maioneză, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 69%. Încercați Asparagus Crab Bisque, Crab Bisque și Crab Bisque pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul și foile de dafin la fiert într-o oală mare. Gatiti sparanghelul pana se inmoaie si adaugati in oala de stoc. Topiți untul într-o cratiță separată și căliți ușor ceapa, țelina și morcovii (mirepoix) până când se înmoaie, apoi adăugați treptat făina (cu o ustensilă nereactivă, cum ar fi o lingură de lemn) și gătiți până se aseamănă cu un roux.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)2/3 Cană Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)
Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
1 Lămâie, Cu Zeamă Plus 1 Sau 2 Lămâi Tăiate Felii, Pentru Ornat1 Lămâie, Cu Zeamă Plus 1 Sau 2 Lămâi Tăiate Felii, Pentru Ornat
Lămâie, Cu Zeamă Plus 1 Sau 2 Lămâi Tăiate Felii, Pentru OrnatLămâie, Cu Zeamă Plus 1 Sau 2 Lămâi Tăiate Felii, Pentru Ornat
4 Cepe Albe, Tocate4 Cepe Albe, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Transferați în oala cu bulion pentru a îngroșa supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Lasă să fiarbă 45 de minute.
4
Scoateți frunzele de dafin din supă. *Se amestecă într-un piure cu un blender de imersie sau în loturi într-un blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adaugă smântână în supă și ține la cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
6
Pentru „souffle” de crab, amestecați crabul, maioneza, cimbru, sare și piper și stoarceți suc proaspăt de lămâie, încercând să evitați să spargeți cocoloașele de carne de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
CrabiCrabi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Puneți o lingură de carne de crab în centrul bolului cu supă și puneți supa de sparanghel în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
CrabmeatCrabmeat
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Se ornează cu o felie de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1
Scoateți lichidul de pe foc și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute.
2
Transferați lichidul într-un blender sau robot de bucătărie și umpleți-l nu mai mult de jumătate. Dacă utilizați un blender, eliberați un colț al capacului. Acest lucru previne efectul de vid care creează explozii de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Puneți un prosop deasupra mașinii, pulsați de câteva ori, apoi procesați la viteză mare până se omogenizează.

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Revista