Colosal Crab Sparanghel Bisque

Colosal Crab Sparanghel Bisque
Reteta Colossal Crab Sparanghel Bisque se poate face in aproximativ 1 ora si 25 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 612 calorii, 26 g de proteine și 42 g de grăsime fiecare. Pentru 4,24 USD per porție, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de sare și piper, maioneză, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 69%. Încercați Asparagus Crab Bisque, Crab Bisque și Crab Bisque pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul și foile de dafin la fiert într-o oală mare. Gatiti sparanghelul pana se inmoaie si adaugati in oala de stoc. Topiți untul într-o cratiță separată și căliți ușor ceapa, țelina și morcovii (mirepoix) până când se înmoaie, apoi adăugați treptat făina (cu o ustensilă nereactivă, cum ar fi o lingură de lemn) și gătiți până se aseamănă cu un roux.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)2/3 Cană Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)
Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
1 Lămâie, Cu Zeamă Plus 1 Sau 2 Lămâi Tăiate Felii, Pentru Ornat1 Lămâie, Cu Zeamă Plus 1 Sau 2 Lămâi Tăiate Felii, Pentru Ornat
Lămâie, Cu Zeamă Plus 1 Sau 2 Lămâi Tăiate Felii, Pentru OrnatLămâie, Cu Zeamă Plus 1 Sau 2 Lămâi Tăiate Felii, Pentru Ornat
4 Cepe Albe, Tocate4 Cepe Albe, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Transferați în oala cu bulion pentru a îngroșa supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Lasă să fiarbă 45 de minute.
4
Scoateți frunzele de dafin din supă. *Se amestecă într-un piure cu un blender de imersie sau în loturi într-un blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adaugă smântână în supă și ține la cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
6
Pentru „souffle” de crab, amestecați crabul, maioneza, cimbru, sare și piper și stoarceți suc proaspăt de lămâie, încercând să evitați să spargeți cocoloașele de carne de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
CrabiCrabi
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Puneți o lingură de carne de crab în centrul bolului cu supă și puneți supa de sparanghel în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
CrabmeatCrabmeat
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se ornează cu o felie de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1
Scoateți lichidul de pe foc și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute.
2
Transferați lichidul într-un blender sau robot de bucătărie și umpleți-l nu mai mult de jumătate. Dacă utilizați un blender, eliberați un colț al capacului. Acest lucru previne efectul de vid care creează explozii de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Puneți un prosop deasupra mașinii, pulsați de câteva ori, apoi procesați la viteză mare până se omogenizează.

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Revista