Colleen ' s Chocolate Fudge necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați sare, cacao, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 168 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 21%. Încercați Ciocolată Fudge Cupcakes umplut cu ciocolată Fudge Cookie Bar și bezea bezea glazura, Colleen ' s Colcannon Potatoes, și Cuvânt cheie: Colleen Bawn pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înveliți o tigaie de 8 pe 8 inci cu 4 linguri de unt. Într-o cratiță medie, amestecați împreună zahărul, cacao și sarea. Se amestecă laptele. Aduceți amestecul la fierbere și reduceți căldura la mediu-scăzut. Atașați un termometru cu bomboane în cratiță și fierbeți timp de 25 până la 30 de minute sau până când amestecul ajunge la 240 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Bomboane
Pudră De Cacao
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
Tigaie
3
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați restul de 4 linguri de unt, untul de arahide, nucile pecan și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Vanilie
Unt
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se toarnă fudge-ul pe tigaia cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Lăsați fudge-ul să se răcească 20 de minute, apoi tăiați-l în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări