Collards și Kimchi
Collards și Kimchi ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție conține 283 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de oțet de mere, bulion de pui, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap), Midii Curry roșii cu piure de kimchi din ' cartea de bucate Kimchi, și Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu untură într-un cuptor olandez la foc mediu-mare până când untul începe să spumeze.
Adăugați ceapa; saut 3 până la 5 minute sau până când ceapa începe să se rumenească.
Adăugați șuncă, și saut 3 minute.
Se amestecă gulerele și următoarele 2 ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până la gradul dorit de coacere (aproximativ 10 până la 30 de minute, în funcție de culoarea și preferința dvs. de tandrețe. Collards ar trebui să fie un verde vibrant și fraged, dar totuși să le mestece puțin la 10 minute).
Adăugați oțet și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Transferați amestecul într-un castron mare și aruncați cu kimchi.