Collard Green Carbonara
Collard Green Carbonara ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 437 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de brânză proaspăt parmigiano-reggiano, ceapă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Pesto Verde Collard, Melt Verde Collard, și Collard verde și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Între timp, gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 până la 6 minute sau până când este crocantă; scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând picături în tigaie.
Se sotează ceapa în picături fierbinți 4 până la 5 minute sau până se rumenesc și se înmoaie.
Adăugați usturoi; sotati 1 minut.
Adăugați collards; saut 5 minute.
Bateti impreuna ouale, galbenusul de ou, urmatoarele 3 ingrediente si 2 1/2 cani de branza intr-un castron mare.
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană de apă pentru paste și turnați imediat pastele fierbinți în amestecul de ouă; aruncați pentru a acoperi. (Căldura din paste va găti parțial ouăle.)
Adăugați amestec de collard; aruncați pentru a combina. Amestecați suficientă apă pentru Paste pentru a atinge consistența dorită.
Se presară cu restul de 1/2 cană de brânză.