Coletele de pește cu sos romesco și legume ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 338 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de pește, lămâie, ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 181 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 98%. Pește cu sos în stil Romesco, Colete de legume vietnameze, și Colete de pește Curry cu nucă de cocos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți fiecare file de pește pe o bucată mare de pergament de copt și acoperiți fiecare cu câteva felii de lămâie și o crenguță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Stropiți cu 1 linguriță de ulei și condimentați. Îndoiți marginile superioare ale fiecărei bucăți de pergament pentru a face un sigiliu, apoi strângeți capetele ca un înveliș dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Puneți coletele pe o foaie de copt și coaceți în cuptor timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, aburiți conopida timp de 4 minute, apoi adăugați ceapa de primăvară timp de 3 minute mai mult sau până se înmoaie. Se usucă, apoi se aruncă legumele în 2 lingurițe de ulei de măsline și se condimentează. Într-o tigaie mare, prăjiți bucățile de pâine în uleiul rămas, apoi adăugați ardeiul iute și usturoiul și gătiți timp de 1 min. Introduceți într-un robot de bucătărie cu nuci, ardei, roșii și oțet și pulsați până când aveți o pastă aspră. Se condimentează și se pune într-o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
Măsline întregi Coapte
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
6
Ștergeți apoi încălziți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați pene de conopidă și ceapă de primăvară și gătiți câteva minute pe fiecare parte pentru a se rumeni.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.