Colete de pește cu sos romesco și legume
Coletele de pește cu sos romesco și legume ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 338 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de pește, lămâie, ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 181 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 98%. Pește cu sos în stil Romesco, Colete de legume vietnameze, și Colete de pește Curry cu nucă de cocos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Puneți fiecare file de pește pe o bucată mare de pergament de copt și acoperiți fiecare cu câteva felii de lămâie și o crenguță de cimbru.
Stropiți cu 1 linguriță de ulei și condimentați. Îndoiți marginile superioare ale fiecărei bucăți de pergament pentru a face un sigiliu, apoi strângeți capetele ca un înveliș dulce.
Puneți coletele pe o foaie de copt și coaceți în cuptor timp de 15 minute.
Între timp, aburiți conopida timp de 4 minute, apoi adăugați ceapa de primăvară timp de 3 minute mai mult sau până se înmoaie. Se usucă, apoi se aruncă legumele în 2 lingurițe de ulei de măsline și se condimentează. Într-o tigaie mare, prăjiți bucățile de pâine în uleiul rămas, apoi adăugați ardeiul iute și usturoiul și gătiți timp de 1 min. Introduceți într-un robot de bucătărie cu nuci, ardei, roșii și oțet și pulsați până când aveți o pastă aspră. Se condimentează și se pune într-o parte.
Ștergeți apoi încălziți tigaia.
Adăugați pene de conopidă și ceapă de primăvară și gătiți câteva minute pe fiecare parte pentru a se rumeni.
Serviți alături de pește și sos.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.