Colcannon
Dacă aveți aproximativ 40 minute pentru a petrece în bucătărie, Colcannon ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. Pentru $1.02 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 359 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 121 de fani. Un amestec de cartofi, varză savoy, slănină din spate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Colcannon, Colcannon, și Colcannon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare cu apă. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când carnea este fragedă când este străpunsă.
Între timp, încălziți un sfert din unt într-o cratiță, apoi prăjiți slănina și jumătate din varză timp de 5 minute (vezi vârful Kevins, mai jos, pentru modul de utilizare a varzei rămase). Opriți focul și lăsați-l deoparte.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și coajați cât sunt încă fierbinți.
Mash cartofi pana se omogenizeaza.
Încălziți crema cu untul rămas și, când aproape fierbe, bateți în cartof.
Adăugați slănină și varză în cartof și amestecați. Sezon, dacă doriți.