Reteta Cola tocata Tacos de carne de vită ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 4 ore și 15 minute. Această rețetă face 6 porții cu 787 calorii, 49G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați tacos, ceapă, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos De Vită Mărunțit, Tacos De Vită Mărunțit, și Crockpot Tocata Carne De Vită Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți sos pentru carne de vită: ștergeți ardeii iute cu o cârpă umedă, tulpină și semințe și rupeți în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Sos
Carne De Vită
2
Se încălzește 1 lingură. ulei într-o cratiță medie grea la foc mediu. Saut ceapa si usturoiul pana se inmoaie, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați ardei iute și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
4
Adăugați 1 1/2 căni de apă, chimenul, roșiile, oregano și 1 linguriță. sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, până când ardeii iute se înmoaie, aproximativ 10 minute. Sos pur într-un blender până când este foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ardei Iute
Chimen
Sos
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Între timp, condimentați carnea de vită cu restul de linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Sare
6
Încălziți lingura rămasă. ulei într - un 5-la 6-qt. oală la foc mediu-mare. Carne de vită brună, întorcându-se ocazional, 10 până la 14 minute. Aruncați grăsimea, dacă există.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se toarnă sosul în oală și se adaugă frunze de dafin, cola și puțină apă, dacă este necesar, pentru a acoperi abia carnea. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când carnea de vită este foarte fragedă, 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Sos
Apă
Carne De Vită
Cola
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Cu o lingură cu fante, transferați carnea de vită pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
9
Lăsați să se răcească ușor, apoi rupeți în bucăți, aruncând orice grăsime sau zgâriere. Între timp, fierbeți sosul la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor și se reduce la aproximativ 3 căni, 10 până la 30 de minute. Se amestecă carnea de vită și se încălzește câteva minute până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne De Vită
10
Îndepărtați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
11
Faceți tacos: cu o lingură cu fante, transferați carnea de vită cu puțin sos într-un castron. Puneți carnea de vită în tortilla (tortilla dublă dacă sunt subțiri), introduceți acompaniamente și serviți cu sosul rămas, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Sos
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
12
* Găsiți în culoar alimente Latino sau culoar condiment de un supermarket, sau la o piață Latino.
13
Faceți înainte: prin Pasul 3; rece, acoperit, până la 2 zile.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Cuvaison Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.