Coji Umplute La Cuptor

Coji Umplute La Cuptor
Cojile umplute la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 334 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, brânză mozzarella parțial degresată, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Coji De Paste Umplute La Cuptor, Coji umplute mexicane la cuptor cu sos cremos de Chili verde, și Scoici Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti umplutura, combinați 1/4 cană de apă clocotită și roșii uscate la soare într-un castron mic; lăsați să stea 20 de minute sau până când roșiile se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
UmpluturăUmplutură
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se scurge și se toacă fin.
4
Combinați roșiile, mozzarella și următoarele 6 ingrediente (prin ou) într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Spoon 2 linguri de umplutură în fiecare coajă. Puneți deoparte cojile umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
UmpluturăUmplutură
TomateTomate
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Pentru a pregăti sosul, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa, ardeii grași și usturoiul; saut 6 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
7
Puneți amestecul de ceapă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Acoperiți tigaia cu spray de gătit; întoarceți tigaia la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați cârnați și gătiți 6 minute sau până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
10
Adăugați vin; gatiti pana cand vinul se reduce la 2 linguri (aproximativ 3 minute). Se amestecă amestecul de ceapă, pasta de roșii și următoarele 5 ingrediente (prin roșii); aduceți la foc mic. Gatiti 25 de minute sau pana cand este usor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
TomateTomate
CeapăCeapă
VinVin
11
Întindeți 2 căni de sos pe fundul unui vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați cojile umplute într-un singur strat în tigaie; acoperiți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
Spray De GătitSpray De Gătit
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
12
Presărați 2 linguri de parmezan peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
SosSos
13
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista