Coji umplute cu carne de vită și Broc
Cojile umplute cu carne de vită și Broc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1191 calorii, 56G de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,71 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de brânză cheddar, ceapă, ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Încercați Coji Umplute Cu Carne De Vită, Coji Ușoare Umplute Cu Carne De Vită, și Coji Umplute Cu Stroganoff De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiti broccoli congelat si taiati-l in bucati mai mici, daca este necesar.
Se prăjește ceapa într-o tigaie fierbinte până devine translucidă. În timp ce ceapa se prăjește, continuați și începeți să fierbeți cojile de paste. Am gătit-o pe a mea jumătate din timpul recomandat, dar trebuie să fie cel puțin suficient de moi pentru a umple!
Adăugați carnea de vită în tigaie cu ceapa.
Scurgeți pastele când sunt gata.
Odată ce carnea de vită este rumenită și crocantă (după bunul plac), adăugați sosul de roșii, sarea, piperul și ierburile în tigaie. Dați focul la minim.
Amestecați crema de brânză cu orice ierburi proaspete sau uscate care vă plac.
Se toarnă broccoli aburit, tocat într-o farfurie.
Umpleți cojile cu amestecul de cremă de brânză/ierburi.
Așezați cojile umplute deasupra broccoli în vasul cu caserole. Dacă rămâneți fără cremă de brânză în timp ce umpleți, umpleți cojile rămase cu o parte din amestecul de carne de vită/roșii.
Odată ce toate cojile sunt umplute și în caserolă, turnați amestecul de carne și roșii peste coji uniform. Acoperiți cu brânza Cheddar mărunțită.
Coaceți la 176 C / 350 F timp de 15 minute sau până când brânza s-a topit și cojile sunt moi (dar nu prea moi ;))