Coji umplute cu carne de vită și Broc

Coji umplute cu carne de vită și Broc
Cojile umplute cu carne de vită și Broc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1191 calorii, 56G de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,71 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de brânză cheddar, ceapă, ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Încercați Coji Umplute Cu Carne De Vită, Coji Ușoare Umplute Cu Carne De Vită, și Coji Umplute Cu Stroganoff De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aburiti broccoli congelat si taiati-l in bucati mai mici, daca este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Se prăjește ceapa într-o tigaie fierbinte până devine translucidă. În timp ce ceapa se prăjește, continuați și începeți să fierbeți cojile de paste. Am gătit-o pe a mea jumătate din timpul recomandat, dar trebuie să fie cel puțin suficient de moi pentru a umple!
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați carnea de vită în tigaie cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți pastele când sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Odată ce carnea de vită este rumenită și crocantă (după bunul plac), adăugați sosul de roșii, sarea, piperul și ierburile în tigaie. Dați focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Amestecați crema de brânză cu orice ierburi proaspete sau uscate care vă plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Ierburi UscateIerburi Uscate
7
Se toarnă broccoli aburit, tocat într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
8
Umpleți cojile cu amestecul de cremă de brânză/ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
9
Așezați cojile umplute deasupra broccoli în vasul cu caserole. Dacă rămâneți fără cremă de brânză în timp ce umpleți, umpleți cojile rămase cu o parte din amestecul de carne de vită/roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
10
Odată ce toate cojile sunt umplute și în caserolă, turnați amestecul de carne și roșii peste coji uniform. Acoperiți cu brânza Cheddar mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
11
Coaceți la 176 C / 350 F timp de 15 minute sau până când brânza s-a topit și cojile sunt moi (dar nu prea moi ;))
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista