Coji umplute cu carne de vită și Broc

Coji umplute cu carne de vită și Broc
Cojile umplute cu carne de vită și Broc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1191 calorii, 56G de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,71 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de brânză cheddar, ceapă, ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Încercați Coji Umplute Cu Carne De Vită, Coji Ușoare Umplute Cu Carne De Vită, și Coji Umplute Cu Stroganoff De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aburiti broccoli congelat si taiati-l in bucati mai mici, daca este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
2
Se prăjește ceapa într-o tigaie fierbinte până devine translucidă. În timp ce ceapa se prăjește, continuați și începeți să fierbeți cojile de paste. Am gătit-o pe a mea jumătate din timpul recomandat, dar trebuie să fie cel puțin suficient de moi pentru a umple!
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați carnea de vită în tigaie cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scurgeți pastele când sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Odată ce carnea de vită este rumenită și crocantă (după bunul plac), adăugați sosul de roșii, sarea, piperul și ierburile în tigaie. Dați focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Amestecați crema de brânză cu orice ierburi proaspete sau uscate care vă plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ierburi UscateIerburi Uscate
7
Se toarnă broccoli aburit, tocat într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
8
Umpleți cojile cu amestecul de cremă de brânză/ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
9
Așezați cojile umplute deasupra broccoli în vasul cu caserole. Dacă rămâneți fără cremă de brânză în timp ce umpleți, umpleți cojile rămase cu o parte din amestecul de carne de vită/roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
10
Odată ce toate cojile sunt umplute și în caserolă, turnați amestecul de carne și roșii peste coji uniform. Acoperiți cu brânza Cheddar mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
11
Coaceți la 176 C / 350 F timp de 15 minute sau până când brânza s-a topit și cojile sunt moi (dar nu prea moi ;))
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista