Coji umplute cu Broccoli și brânză
Cojile umplute cu Broccoli și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 245 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 82 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, coji de paste jumbo, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Coji umplute cu Broccoli și brânză, Coji umplute cu Broccoli și brânză, și Pui Broccoli Alfredo Scoici Umplute.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie; pus deoparte.
Între timp, gătiți broccoli conform instrucțiunilor sac. Într-un castron mediu, amestecați broccoli, brânza ricotta, parmezanul și usturoiul praf până se amestecă bine. Umpleți cojile cu aproximativ 2 linguri de amestec de broccoli fiecare.
Răspândiți 1 cană de sos de paste pe fundul vasului de copt 13x9-inch.
Așezați cojile deasupra sosului în vasul de copt. Lingura rămasă 1 cană sos peste coji; se presară cu brânză Cheddar.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când este fierbinte și fierbinte. Se răcește 5 minute.