Coji De Paste Umplute Cu Fructe De Mare

Coji De Paste Umplute Cu Fructe De Mare
Coji de paste umplute cu fructe de mare este un pescatarian felul principal. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 363 calorii. Această rețetă este plăcută de 119 gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmezan, coji de paste jumbo, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Coji De Paste Umplute Cu Fructe De Mare, Scoici Umplute Cu Fructe De Mare, și Scoici Umplute Cu Fructe De Mare Alfredo.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350. Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti cojile de paste conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
În timp ce cojile se gătesc, topiți margarina într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si ardeiul gras in margarina 2-3 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant. Se amestecă sparanghelul. Acoperiți și gătiți 3 până la 5 minute,amestecând ocazional, până când sparanghelul este crocant-fraged; se ia de pe foc. Se amestecă creveții, carnea de crab, 1/2 cană din sosul de paste și jumătate din busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Sos De PasteSos De Paste
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
CrabmeatCrabmeat
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Întindeți aproximativ 1/4 cană din sosul rămas pe fundul vasului de copt. Umpleți fiecare coajă de paste fierte cu aproximativ 2 linguri din amestecul de fructe de mare. Aranjați în farfurie. Puneți sosul rămas peste cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Presărați fiecare coajă umplută cu parmezan și busuioc rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista