Coji De Paste Umplute Cu Fructe De Mare
Coji de paste umplute cu fructe de mare este un pescatarian felul principal. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 363 calorii. Această rețetă este plăcută de 119 gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmezan, coji de paste jumbo, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Coji De Paste Umplute Cu Fructe De Mare, Scoici Umplute Cu Fructe De Mare, și Scoici Umplute Cu Fructe De Mare Alfredo.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350. Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti cojile de paste conform indicatiilor de pe pachet.
În timp ce cojile se gătesc, topiți margarina într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si ardeiul gras in margarina 2-3 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant. Se amestecă sparanghelul. Acoperiți și gătiți 3 până la 5 minute,amestecând ocazional, până când sparanghelul este crocant-fraged; se ia de pe foc. Se amestecă creveții, carnea de crab, 1/2 cană din sosul de paste și jumătate din busuioc.
Întindeți aproximativ 1/4 cană din sosul rămas pe fundul vasului de copt. Umpleți fiecare coajă de paste fierte cu aproximativ 2 linguri din amestecul de fructe de mare. Aranjați în farfurie. Puneți sosul rămas peste cochilii.
Presărați fiecare coajă umplută cu parmezan și busuioc rămas.
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până la bule.