Coji de paste umplute cu brânză și slănină
Cojile de paste umplute cu brânză și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 819 calorii, 28G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, pesmet, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Coji Umplute Cu Bacon-Brânză, Coji Ușoare De Paste Umplute Cu Trei Brânzeturi (8 Puncte Ww), și Coji De Paste Umplute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 8 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti slanina, ceapa si usturoiul pana cand slanina incepe sa fie crocanta si ceapa si usturoiul s-au inmuiat, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se scurge.
Amestecați pesmetul, crema de brânză, pătrunjelul și amestecul de slănină într-un castron mare; condimentează cu piper după gust.
Se toarnă piureul de roșii într-o caserolă mare, superficială; se amestecă rozmarinul.
Puneți amestecul de slănină și pesmet în mod egal în cojile de paste. Aranjați cojile umplute în caserolă. Tăiați gros mozzarella și împrăștiați peste cojile de paste.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și bulele de sos, aproximativ 30 de minute.