Pui De Tigaie Cu Geamuri Asiatice

Pui De Tigaie Cu Geamuri Asiatice
Puiul de tigaie cu geamuri asiatice este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 400 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 98 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sos de susan asiatic, suc de portocale, gingerroot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Tigaie Asiatică De Pui, Tigaie Asiatică De Pui, și Asiatice-Glazurate Coapse De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti puiul in tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 5 min. sau până se rumenesc uniform, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scurgere.
3
Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mediu 10 până la 12 min. sau până când puiul este gata (165F), amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista