Coji De Paste Mexicane

Coji De Paste Mexicane
Cojile de Paste mexicane ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 396 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cremă de brânză, ulei vegetal, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Coji De Paste Umplute Mexicane, Scoici Umplute Mexicane, și Scoici Umplute Mexicane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia pătrată de 8 inci cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti cojile de paste conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Între timp, într-o cratiță antiaderentă de 2 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand este crocant. Se amestecă fasolea, pudra de chili, crema de brânză și 1/4 cană din sosul taco. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Sos TacoSos Taco
BrânzăBrânză
FasoleFasole
CeapăCeapă
4
Umpleți cojile fierte cu amestec de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste FierteCoji De Paste Fierte
5
Așezați cojile, umplute cu părțile în sus, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se toarnă restul de 1/2 cană de sos taco peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TacoSos Taco
Coji De PasteCoji De Paste
7
Acoperiți și coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se presară cu brânză mărunțită și chipsuri de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
9
Coaceți descoperit cu aproximativ 10 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se ornează cu smântână și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CeapăCeapă

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista