Coji De Paste Florentine
Cojile de Paste Florentine necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,5 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de coji de paste jumbo, spanac, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Coji De Paste Florentine De Pui Neumplute, Scoici Umplute Florentin, și Scoici Umplute Florentin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare de apă sărată se fierbe coji de paste până la al dente.
Scurgeți bine și clătiți.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (175 grade C).
În bol mediu, combinați spanacul, brânza mozzarella, brânza de vaci, albusul de ou, parmezanul, nucșoara și condimentul Italian până la amestec.
Umpleți fiecare coajă de paste cu o lingură de amestec de spanac.
Se toarnă 1 cană sos de spaghete într-un vas de copt de 8x12 inci, răspândit uniform.
Așezați cochilii în tigaie. Lingurați sosul de spaghete rămas peste scoici. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până când cojile sunt încălzite.