Coji De Miel Prăjite Cu Usturoi
Carnea de miel prăjită cu usturoi este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 538 calorii, 47G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, sare, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Coji de miel cu ierburi și usturoi prăjite lent, Cozi de miel cu orz și usturoi, și Cozi De Miel Cu Usturoi Fiert.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 475 F.
Cu degetele, împingeți șuvițele de usturoi în deschiderile naturale din gambele de miel și presărați generos cu sare și piper. Aranjați cojile de miel și ardeii grași într-un singur strat în 1 sau 2 tigăi de prăjit. Prăjiți timp de 10 minute. Reduceți căldura cuptorului la 350 F și prăjiți până când ardeii sunt moi și cojile sunt încrețite, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Scoateți ardeii și continuați să prăjiți coapsele până când carnea se rumeneste bine și se îndepărtează de oase, încă aproximativ 50 de minute.
Scoateți și lăsați să se răcească suficient pentru a se descurca.
Când ardeii sunt răcoroși, folosiți degetele și un cuțit pentru a dezlipi pielea.
Scoateți tulpinile și semințele; tăiați ardeii în fâșii subțiri. Pune deoparte.
Când gambele de miel sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați oasele și tocați carnea.
Într-un castron, aruncați mazărea cu sucul de lămâie, uleiul și sarea de linguriță.
Pentru asamblare, întindeți aproximativ 1/3 cană de miel în centrul unei tortilla. Se acoperă cu fâșii de ardei gras, mazăre de pui, Salsa De Jalapeo-pătrunjel din America de Sud și smântână. Îndoiți și serviți.
Puteți călca ardeii roșii în loc să-i prăjiți.
Scoateți tulpinile și semințele și tăiați ardeii în benzi late de inci. Saut fâșiile de piper în 1/8 inch de ulei de măsline sau ulei de arahide până când sunt destul de ofilite și fierte, 15 până la 20 de minute.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;