Coji de miel cu aragaz lent cu lămâie, mărar și Feta
Slow Cooker Lamb Shanks cu lămâie, mărar și Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 508 calorii, 54g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, crenguțe de mărar plus 1 1/2 linguri de mărar, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Gambe de miel cu aragaz lent cu lămâie și mărar, Gambe De Miel Cu Aragaz Lent, și Gambe de miel fierte cu aragaz lent.
Instrucțiuni
Condimentați cojile de miel cu sare și piper și praf cu făina, scuturând orice exces. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline până când strălucește. Gatiti cojile de miel la foc moderat, in loturi daca este necesar, pana se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Transferați gambele într-un aragaz lent.
Adăugați bulionul de pui, crenguțele de mărar, usturoiul, ceapa și lămâia. Acoperiți și gătiți la înălțime până când mielul este fraged, aproximativ 4 ore.
Transferați gambele în boluri puțin adânci și păstrați-le la cald. Îndepărtați grăsimea din sucurile de gătit. Se amestecă 1 lingură de mărar tocat și sucul de lămâie și se condimentează sucurile cu sare și piper. Lingurați sucurile împreună cu ceapa și lămâia peste cojile de miel.
Se presară cu feta și restul de 1/2 lingură de mărar tocat și se servește cu orzo.