Cojile coapte cu Pesto, Mozzarella și sos de carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 955 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți conserve de roșii, coji de paste, pesto și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de gătit ai putea urma acest curs principal cu Cheesecake brut de afine cu topping de crumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spanac Umplute Cu Sos De Carne, Spaghete Cu Sos De Carne Și Rețetă De Mozzarella, și Ciuperci crocante pesto și mozzarella coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Ungeți un vas mare de copt (aproximativ 9 x 13 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Într-o tigaie mare din oțel inoxidabil, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când începeți să se înmoaie, aproximativ 3 minute. Amestecați carnea de vită măcinată și gătiți, despărțindu-o, până când carnea nu mai este roz, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Scurgeți orice exces de grăsime.
6
Adăugați roșiile și sarea în tigaie și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului se evapora, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați pesto-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți cojile până când tocmai ați terminat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scurgeți și aruncați cu sosul. Puneți jumătate din paste în vasul de copt pregătit și acoperiți cu jumătate de mozzarella și 2 linguri de parmezan. Repetați cu restul de paste, mozzarella și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Coaceți până la barbotare, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
11
Variație: aproape orice brânză relativ moale și ușoară va avea un gust bun aici. S-ar putea să încercați fontina în locul mozzarella, sau chiar Gouda sau Havarti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Brânză Fontina
Havarti
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Gouda
12
Recomandare de vin: acest fel de mâncare robust, cu carnea și roșiile sale, necesită un vin roșu curajos din Italia. Corpul mediu al unui Chianti Classico Riserva, aroma de cireșe uscate, aciditatea ridicată și taninurile moderate vor umple perfect factura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Jumătăți De Nuci Pecan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch