Coji coapte cu Pesto, Mozzarella și sos de carne

Coji coapte cu Pesto, Mozzarella și sos de carne
Cojile coapte cu Pesto, Mozzarella și sos de carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 955 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți conserve de roșii, coji de paste, pesto și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de gătit ai putea urma acest curs principal cu Cheesecake brut de afine cu topping de crumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spanac Umplute Cu Sos De Carne, Spaghete Cu Sos De Carne Și Rețetă De Mozzarella, și Ciuperci crocante pesto și mozzarella coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Ungeți un vas mare de copt (aproximativ 9 x 13 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Într-o tigaie mare din oțel inoxidabil, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când începeți să se înmoaie, aproximativ 3 minute. Amestecați carnea de vită măcinată și gătiți, despărțindu-o, până când carnea nu mai este roz, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Scurgeți orice exces de grăsime.
6
Adăugați roșiile și sarea în tigaie și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului se evapora, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați pesto-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți cojile până când tocmai ați terminat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Scurgeți și aruncați cu sosul. Puneți jumătate din paste în vasul de copt pregătit și acoperiți cu jumătate de mozzarella și 2 linguri de parmezan. Repetați cu restul de paste, mozzarella și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
10
Coaceți până la barbotare, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Variație: aproape orice brânză relativ moale și ușoară va avea un gust bun aici. S-ar putea să încercați fontina în locul mozzarella, sau chiar Gouda sau Havarti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză FontinaBrânză Fontina
HavartiHavarti
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
GoudaGouda
12
Recomandare de vin: acest fel de mâncare robust, cu carnea și roșiile sale, necesită un vin roșu curajos din Italia. Corpul mediu al unui Chianti Classico Riserva, aroma de cireșe uscate, aciditatea ridicată și taninurile moderate vor umple perfect factura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista