Coji coapte cu Pesto, Mozzarella și sos de carne
Cojile coapte cu Pesto, Mozzarella și sos de carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 955 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți conserve de roșii, coji de paste, pesto și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de gătit ai putea urma acest curs principal cu Cheesecake brut de afine cu topping de crumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spanac Umplute Cu Sos De Carne, Spaghete Cu Sos De Carne Și Rețetă De Mozzarella, și Ciuperci crocante pesto și mozzarella coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un vas mare de copt (aproximativ 9 x 13 inci).
Într-o tigaie mare din oțel inoxidabil, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când începeți să se înmoaie, aproximativ 3 minute. Amestecați carnea de vită măcinată și gătiți, despărțindu-o, până când carnea nu mai este roz, aproximativ 2 minute.
Scurgeți orice exces de grăsime.
Adăugați roșiile și sarea în tigaie și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului se evapora, aproximativ 10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați pesto-ul.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți cojile până când tocmai ați terminat, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și aruncați cu sosul. Puneți jumătate din paste în vasul de copt pregătit și acoperiți cu jumătate de mozzarella și 2 linguri de parmezan. Repetați cu restul de paste, mozzarella și parmezan.
Coaceți până la barbotare, aproximativ 15 minute.
Variație: aproape orice brânză relativ moale și ușoară va avea un gust bun aici. S-ar putea să încercați fontina în locul mozzarella, sau chiar Gouda sau Havarti.
Recomandare de vin: acest fel de mâncare robust, cu carnea și roșiile sale, necesită un vin roșu curajos din Italia. Corpul mediu al unui Chianti Classico Riserva, aroma de cireșe uscate, aciditatea ridicată și taninurile moderate vor umple perfect factura.