Cod învelit în cartofi crocanți

Codul învelit în cartofi crocanți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 577 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 2 și costă $5.14 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cartofi roșii, file de cod, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Sparanghel Învelit Cu Prosciutto Crocant, Crocant Phyllo Înfășurat Hot Dog Mumii, și Sparanghel Învelit Cu Prosciutto Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați feliile de cartofi în loturi, gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute și puneți-le deoparte pe prosoape de hârtie.
Așezați suficiente felii de cartofi pe suprafața de lucru pentru a acoperi peștele într-un model suprapus.
Întindeți o lingură de mărar și sos de caper peste mijlocul cartofilor unde va sta peștele, deasupra cu peștele și o altă lingură de mărar și sos de caper.Îndoiți feliile de cartof pentru a înfășura complet peștele și împletiți capetele.Înfășurați peștele în plastic și lăsați să se răcească la frigider timp de o oră.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați peștele și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.Pureați totul într-un robot de bucătărie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.