Cod În Bulion De Roșii Tarhon

Codul în bulionul de roșii tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 64G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 757 calorii. Pentru $7.54 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la finecooking.com are 1 fani. Un amestec de șalotă, usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Midii în bulion de roșii de tarhon, Tunan în bulion de roșii-tarhon, și Scoici în bulion de șofran-tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți 2 Tbs. ulei de măsline la foc mediu-mare.
Se adaugă șalota, usturoiul, sarea și piperul și se sotează până când șalota se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile și 2 lingurițe. din tarhon și continuați să gătiți până când roșiile încep să dea o parte din sucul lor, aproximativ 5 minute.
Adăugați vinul și gătiți, neacoperit, la foc mediu-mare până se reduce la jumătate, aproximativ 7 minute.
Adăugați bulionul, reduceți focul la minim și lăsați să fiarbă în timp ce pregătiți peștele.
Între timp, încălziți restul de 1 Tbs. ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați peștele (partea cea mai atractivă în jos) și gătiți până se rumenesc bine, aproximativ 3 minute. Întoarceți-l și turnați bulionul de roșii în jurul peștelui.
Lăsați să fiarbă ușor până când peștele este fiert, aproximativ 7 minute.
Transferați peștele în boluri de supă sau farfurii cu margini și turnați bulionul deasupra.
Se presară cu restul de 1 linguriță. tarhon și serviți.
32, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
8, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.