Cod sărat (Bacalhau)

Cod sărat (Bacalhau)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați codul sărat de la BR La br (Bacalhau la BR La br). Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 293 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 26 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza firele de șofran ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Bacalhau La Cuptor / Cod Sărat, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Foaie Tigaie Chili Lime Cod pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți peștele cu apă rece; așezați, cu pielea în sus, într-un vas de copt superficial. Acoperiți cu apă până la 1/4 inch deasupra peștilor. Acoperiți și răciți 24 de ore, schimbând apa de 4 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Scurgeți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Puneți peștele într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 12 până la 15 minute sau până când peștele începe să se desprindă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Scurgere. Îndepărtați peștele în bucăți de mărimea mușcăturii cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
În timp ce peștele gătește, așezați bețișoarele de cartofi într-un castron mare. Acoperiți cu apă rece la 1 inch deasupra cartofilor; lăsați să stea 30 de minute pentru a extrage amidonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De CartofiBatoane De Cartofi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
AmidonAmidon
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați jumătate din cartofi; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
10
Scoateți cartofii din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi. Repetați procedura cu cartofii rămași. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați ceapa, șofranul și usturoiul; sotati 6 până la 8 minute sau până când ceapa se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
14
Adăugați 1 1/2 lingurițe rămase ulei și pește; gatiti 3 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
15
Adăugați cartofi; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
16
Combinați ouăle, sarea și piperul într-un castron mare; amestecați bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
17
Turnați ouăle peste amestecul de cartofi și gătiți 3 minute sau până când ouăle sunt amestecate moale, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
18
Se presara cu masline si patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
19
Codul sărat înainte de refrigerare, codul sărat a ajutat la conservarea peștilor. Codul sărat de calitate inferioară provine din fileuri mai subțiri și tinde să fie atât de uscat încât îi lipsește aroma. Căutați cod sărat care are o grosime de aproximativ 1/2 inci, de preferință din secțiunea coapsei și cel puțin puțin flexibil. Pentru a îndepărta sarea și a rehidrata peștele, înmuiați-l în apă rece timp de o zi sau două, schimbând apa de trei până la patru ori pe zi (schimbați apa mai des dacă înmuiați peștele mai puțin timp).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Codul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateExpert
Gata În25 hrs, 26 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista