Cod sotat pe mazăre de zăpadă și varză cu vinetă de susan Miso
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Codul sotat pe mazăre de zăpadă și varză cu vinaigretă de susan Miso ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 281 calorii. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mazăre de zăpadă, miso, mirin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Cod sotat pe mazăre de zăpadă și varză cu vinetă de susan Miso, Saut Mazare De Zapada De Susan Saut, și Mazăre De Zăpadă Sotată.
Instrucțiuni
Pur și simplu toate ingredientele vinaigrette într-un blender până se omogenizează.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati usturoiul până la auriu, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați varză și mazăre de zăpadă și saut circulatorum până când varza este ofilită și mazărea este crocantă, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și se transferă într-un castron, apoi se șterge tigaia curată.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mare până când este fierbinte, dar nu se fumează, apoi saut codul de la sos, întorcându-se o dată, până devine auriu și tocmai gătit, aproximativ 6 minute în total.
Împărțiți varza în 4 farfurii, apoi acoperiți cu pește și stropiți cu puțin pansament.
Serviți restul pe lateral.
* Pansamentul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio