Cod prăjit cu tapenadă caldă de roșii-măsline-caper
Codul prăjit cu tapenadă caldă de roșii-măsline-caper este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 25 de porții. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 31 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 162 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, oțet balsamic, capere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 46 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cod Prăjit Cu Rețetă Caldă De Tapenadă Cu Caper De Măsline De Roșii, Crostini de roșii prăjite cu tapenadă de măsline, și Tapenadă De Măsline Și Roșii Uscate La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.înveliți o foaie de copt cu spray de gătit.Frecați codul cu 2 lingurițe de ulei.
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Se transferă la cuptor și se prăjește până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, 15 până la 20 de minute, în funcție de grosimea fileului.Între timp, încălziți restul de 1 linguriță de ulei într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând, până când începeți să se înmoaie, aproximativ 20 de secunde.
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 minute.
Adăugați măsline și capere; gatiti, amestecand, inca 30 de secunde. Se amestecă oregano și oțet; se ia de pe foc. Puneți tapenada peste cod pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.