Cod Negru Din Pacific Escabeche

Cod Negru Din Pacific Escabeche
Pacific Black Cod Escabeche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 532 calorii, 18g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână file de cod pacific, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Cod Negru Pacific Fiert La Foc Mic, Black Bean Bisque w / Rock creveți Escabeche, și Bisque de fasole neagră cu creveți de stâncă Escab 6che.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/2 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu (nu fiți tentați să reduceți această cantitate de ulei, este necesară pentru marinată). Sotati ardeii grasi, ceapa, morcovul si chili-ul pana se inmoaie, 5-10 minute. Se amestecă oțetul, frunza de dafin, boabele de ienibahar, se ia de pe foc și se lasă deoparte.2 uscați fileurile de pește cu un prosop de hârtie și presărați-le pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
File De PeșteFile De Pește
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Așezați făina pe o farfurie și dragați fileurile în făină pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Se încălzește restul de 1/4 cană de ulei o tigaie la foc mare. Când uleiul este fierbinte (dar nu fumează), adăugați fileurile de pește în tigaie. Gatiti pe o parte timp de 1-2 minute, apoi intoarceti si gatiti cealalta parte timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți peștele din tigaie când sunt doar pe jumătate gătite, deoarece oțetul din marinată va termina procesul de gătit.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați fileurile de pește parțial gătite într-un vas nereactiv, cum ar fi o caserolă ceramică sau pyrex. Puneți amestecul de legume cu oțet peste și în jurul peștelui. Se da la frigider peste noapte. Peștele va termina" gătitul " în marinada acidă și va deveni mai ferm. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6
Serviți pe o farfurie mică sau pe un crostini pentru un aperitiv. Sau adăugați la un taco cu brânză (cheddar în tortilla de porumb înmuiată) pentru un taco rapid de pește.Va dura câteva zile în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
CrostiniCrostini
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista