Cod La Cuptor Suprem

Cod La Cuptor Suprem
Nevoie de o felul principal pescatarian? Cod suprem la cuptor ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 8,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 65g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 781 calorii. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Un amestec de mazăre, parmezan, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Sandwich Suprem Cu Ou La Cuptor, Spanacul La Cuptor Suprem, și Cartofi De Două Ori Coapte Supreme pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați vin, apă, usturoi, ceapă, tarhon, pătrunjel, suc de lămâie într-o tigaie aduceți la fiert. Reduceți căldura adăugați fileuri de cod și fierbeți până se înmoaie aproximativ 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și DecojițiJumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și Decojiți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți codul din tigaie, puneți-l în castron și puneți-l deoparte. Se strecoară lichidul în cratiță și se întoarce la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ambele stocuri și amestecul de sherry, într-un pahar combinați făina de porumb cu puțină apă, adăugați în tigaie și amestecați până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ambele creme, tarhon și pătrunjel amestecați pentru a amesteca. Apoi adăugați parmezanul și amestecați până se topește, adăugați Gruyere o jumătate de cană la un moment dat și amestecați după fiecare adăugare până când brânza se topește, adăugați piper după gust, scoateți din heat.In un castron mare pune cod, mazăre și creveți se toarnă sosul și se amestecă ușor pentru a se combina, deoarece nu doriți ca Codul să se descuameze în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
GruyereGruyere
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Așezați amestecul fie în feluri de mâncare individuale, fie în caserole mari rezistente la cuptor. Se acoperă cu pesmet cu unt și se presară deasupra parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Coaceți cuptorul timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc la 180C-190C.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Serviți singur sau cu salată.Pentru o vizită foto http://the-best-recipes.blogspot.com/.

Ingrediente

4creveți și cu venepesmet cu untpesmet cu unt1Oreos dublu umplut(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)4fileurifile de pește de cod (rețeta este pentru 4 persoane, dacă fac mai mult, fac 1 bucată de cod de persoană, în funcție de dimensiune, dacă t)file de pește de cod (rețeta este pentru 4 persoane, dacă fac mai mult, fac 1 bucată de cod de persoană, în funcție de dimensiune, dacă t)2cp. legume (de exemplu, spanac)făină de porumbfăină de porumb3Crustă: firimituri de biscuiți grahamcremă dublăcremă dublă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1Oreos dublu umplutstoc de peștestoc de pește2Crustă: firimituri de biscuiți grahampătrunjel proaspăt, tocat aproximativpătrunjel proaspăt, tocat aproximativ1Oreos dublu umpluttarhon proaspăt, tocattarhon proaspăt, tocat2cuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză gruyerebrânză gruyere3Crustă: firimituri de biscuiți grahamcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene2001 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcremă ușoarăcremă ușoară1miciceapa, tocataceapa, tocata2Crustă: firimituri de biscuiți grahamparmezanparmezan3Crustă: firimituri de biscuiți grahamparmezan, pentru blatparmezan, pentru blat2cp. legume (de exemplu, spanac)1/4 cană de grăsime de porc1/4 cană de grăsime de porc3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 borcane (4 uncii fiecare) pimiento cubulete, scurse3 borcane (4 uncii fiecare) pimiento cubulete, scurse4creveți și cu venenapi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inchnapi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inch2Crustă: firimituri de biscuiți grahamvin sherryvin sherry220ardei habenerocreveți fierte, decojite (orice vă place salata de creveți sau mediu)creveți fierte, decojite (orice vă place salata de creveți sau mediu)4creveți și cu venestoc, strecurat din tigaiestoc, strecurat din tigaie1Oreos dublu umplutfiecare piper dulce roșu, galben și portocaliu tocatfiecare piper dulce roșu, galben și portocaliu tocat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista