Codul copt cu topping crocant de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,21 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 389 calorii, 44G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Un amestec de căței de usturoi, biscuiți ritz, pană de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma biscuiții ritz, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt File de păstrăv la grătar cu Topping crocant de lămâie cu nuci de pin, Biban de mare copt cu unt de usturoi de casă și Topping de pesmet din ierburi, și Cod copt crocant cu sparanghel și cremă de lămâie Dijon.
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.