Cod infuzat cu rozmarin
Codul infuzat cu rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 490 calorii, 43G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $6.71 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de rozmarin, garnitură: lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Limonadă De Pepene Verde Infuzată Cu Rozmarin, Portocale cu miere infuzată cu rozmarin, și Limonadă De Castraveți Infuzată Cu Rozmarin.
Instrucțiuni
Încălziți bulionul de pește și următoarele 5 ingrediente într-o tigaie adâncă la foc mediu până la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și adăugați fileuri. Acoperiți și braconați 5 până la 8 minute sau până când peștele este opac și fulgi cu o furculiță.
Transferați pe farfurii de servire. Puneți șalotele și frunzele de rozmarin peste pește și stropiți cu ulei de măsline.
Se toarnă: va rămâne mult vin de la braconaj pentru a servi în timpul cinei, așa că asigurați-vă că cumpărați un vin pe care îl veți bea cu plăcere. Pentru pești blânzi, cum ar fi codul, eglefinul sau talpa, încercați Valea Lunii Pinot Blanca crisp white, care se împerechează frumos cu șalotele și rozmarinul. Cu pești mai grași, cum ar fi sablefish, pompano sau mahi mahi, încercați Kenwood Sonoma Chardonnay pentru echilibrul corect al acidității.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.