Cod Fiert În Lapte De Cocos

Codul poșat în laptele de cocos este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 663 calorii, 44G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $7.34 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, pătrunjel cu frunze plate, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți Pocați în lapte de cocos cu ierburi proaspete (Yerra Moolee), Creveți Pocați în lapte de cocos cu ierburi proaspete (Yerra Moolee), și Lapte auriu: Turmeric cremos și ceai de ghimbir cu lapte de cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 degrees.In o tigaie mare, se topesc o lingura de unt la foc mediu.
Se adaugă șalotele și se sotează, amestecând, timp de aproximativ 2-3 minute pentru a se înmuia. Sare și piper ambele părți ale fileurilor de cod și puneți-le în tigaie.
Adăugați vinul și apa și braconați Codul până la fiert, aproximativ 7 minute. Folosind o spatulă mare, scoateți codul din bulion și puneți-l în boluri de supă largi și puțin adânci.
Puneți bolurile cu cod în cuptor pentru a se încălzi.Ridicați căldura pe bulion și aduceți la fierbere pentru a reduce cu aproximativ o ceașcă. Reduceți căldura la mediu scăzut și adăugați laptele de cocos, untul rămas, tarhonul și pătrunjelul și amestecați.
Adăugați ciuperci și gătiți timp de aproximativ cinci minute, până când ciupercile sunt fragede. Opriți căldura.
Se adaugă sare și piper după gust.
Scoateți bolurile din cuptor. Împărțiți măcrișul proaspăt între boluri. Bulion de oală peste pește și măcriș.
Se ornează cu frunze proaspete de tarhon.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.