Cod cu fructul Mării - - - Merluzzo ai Frutti di Mare

Cod cu fructul Mării - - - Merluzzo ai Frutti di Mare
Cod cu fructe de mare - - - Merluzzo ai Frutti di Mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,56 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 499 calorii, 51G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână file de cod, pătrunjel, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este excelent. Frutti di Mare, Frutti di Mare, și Linguine ai Frutti di Mare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 14 până la 16 inci, încălziți 4 linguri de ulei de măsline până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati 3 până la 5 minute, până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați roșiile și fulgii de chili și aplatizați roșiile cu o furculiță, permițându-le să-și elibereze sucurile. Gatiti 10 minute, pana cand rosiile s-au destramat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
TomateTomate
4
Adăugați vinul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
5
Adăugați codul, midiile și cocoșii, reduceți focul la foc mic și acoperiți, lăsând să gătească timp de 10 minute, până când peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CocklesCockles
MidiiMidii
PeștePește
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
6
Se ia de pe foc, se presară pătrunjel, se stropește cu uleiul de măsline rămas, se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Revista