Cod cu crustă de lămâie și pătrunjel și verdeață de vară
Codul cu crustă de lămâie și pătrunjel și verdeață de vară ar putea fi doar fără lactate și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Acest fel principal are 297 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Această rețetă este plăcută de 82 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pâine, cod, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 98%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cod La Cuptor Cu Lămâie-Pătrunjel, Cod La Cuptor Cu Lămâie-Pătrunjel, și Cod prăjit cu firimituri de lămâie-pătrunjel.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Rupeți pâinea în bucăți și puneți-o într-un robot de bucătărie cu pătrunjelul și coaja de lămâie. Blitz pentru a face firimituri aspre.
Ungeți ușor un vas de copt puțin adânc, apoi adăugați codul într-un singur strat. Periați ușor peștele cu ulei, apoi apăsați pe firimituri.
Coaceți timp de 10-12 minute. Între timp, aburiți legumele până se înmoaie, apoi aruncați uleiul rămas, muștarul și sucul de lămâie.
Serviți alături de pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.